0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

NESVAKIDAŠNJA SCENA U FUDBALU: Golman stao u živi zid, a fudbaleri na ‘crtu’ – pogledajte kakav je bio ishod na kraju! (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.20 u 11:48

U poljskom fudbalu videli smo totalno nesvakidašnju scenu.

U trećoj ligi Poljske, sastale su se ekipe Siarka Tarnobrzeg i Pulavija. Domaća ekipa je imala vođstvo i svim silama pokušala da ga sačuva.

PROČITAJTE JOŠ: NE PLAĆAM LJUDIMA RAČUNE U PRODAVNICI: Matić demantovao čuvenu priču o sebi, a zatim otkrio gde će završiti karijeru! (VIDEO)

Gostujuća ekipa imala je slobodan udarac sa nešto više od 20 metara od gola, a onda smo videli krajnje neobičnu scenu. Naime, iskusni čuvar mreže Jeronim Zoh stao je u živi zid, sa željom da loptu uhvati dok ona preleće iznad njega. U to vreme, negovi saigrači su čuvali mrežu tako što su se poređali na gol liniji.

Zoh nije uspeo u onome što je naumio, ali njegovi saigrači odradili su odličan posao, i intervenisali na gol liniji, i na taj način uspeli da sačuvaju svoji mrežu. Rezultat je ostao nepromenjen, Siarka je na kraju slavila sa 2:1.

FOTO: Twitter/Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter