1
ATP

FOTO: Youtube

NEKADAŠNJI NAJBOLJI TENISER PLANETE BEZ DLAKE NA JEZIKU: ‘Novak je negativac, nije delovao zabrinuto za gospođin vrat’

Objavljeno: 10.09.20 u 12:47

Već danima vodi se polemika oko diskvalifikacije Novaka Đokovića sa US Opena.

Najbolji svetski teniser i dalje je glavna tema u tenisu, mnogo njih se oglasilo kako bi prokomentarisalo ovu odluku US Opena, a poslednji u nizu koji se javio jeste proslavljeni američki teniser, Endi Rodik.

Gostujući u programu CBS-a Rodik je podržao teoriju da je Đoković ‘loš momak u tenisu’.

– Poslednjih šest mesecu je za njega bio PR debakl – počeo je Rodik, a zatim dodao:

– U ovom periodu karijere, kada svako voli Nadala i Federera jako dug period, Novak je na neki način negativac. Đoković je čovek koji želi da ubije Bambija u očima ljubitelja tenisa – naglasio je Rodik.

PROČITAJTE JOŠ: NESVAKIDAŠNJA SCENA U FUDBALU: Golman stao u živi zid, a fudbaleri na ‘crtu’ – pogledajte kakav je bio ishod na kraju! (VIDEO)

Amerikanac se osvrnuo i na sam trenutak kada je, kako kaže, Srbin prizvao nesreću.

– Bio je to izuzetno nesrećan trenutak, ali je stavio sebe u poziciju u kojoj je, time što je uradio, prizvao nesreću i već svršen čin. Odatle više nema izvlačenja. Ono što me više brine jeste 20-minutna komunikacija posle incidenta, kada nije delovao previše zabrinuto za gospođin vrat ili šta već, a potom je propustio i konferenciju za medije. To je dodatno pogoršalo situaciju – kazao je Rodik

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter