2
Domaći fudbal

‘KUĆA OD PAPIRA’ NA MARAKANI: Crveno-beli na spektakularan način predstavili novo pojačanje – navijači u transu! (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.20 u 14:40

Sada je i zvanično.

Crveno-beli su dugo bili u potrazi za novim napadačem, i konačno, trud se isplatio. Dijego Falćineli je stigao u Beograd. Srpski šampion je spektakularnim videom koji je objavio na društvenim mrežama najavio novog napadača.

PROČITAJTE JOŠ: NESVAKIDAŠNJA SCENA U FUDBALU: Golman stao u živi zid, a fudbaleri na ‘crtu’ – pogledajte kakav je bio ishod na kraju! (VIDEO)

Naime, italijanski napadač se na ‘Marakanu‘ ušetao uz motive čuvene serije ‘La Casa del Papel’. Makirani tip, koji ima prevoz od italijanske ambasade do stadiona u Ljutice Bogdana. Sve to pratila je poruka ‘Insieme’, prevedeno na srpski ‘Zajedno’.

Podsetimo, Falćineli će na ‘Marakani’ mesečno zarađivati 35.000 evra, uz moguće dodatne bonuse. Za plasman u Ligu šampiona mogao bi da inkasira 100.000 evra, dok za osvajanje titule u domaćem prvenstvu, sledi mu nagrada od 30.000 evra.

FOTO: Screenshot/Twitter

0
0

2 Komentara

  1. Koje pare? Zvezda je uzela igraca na pozajmicu, nije ga kupila. Iznos plate je otprilike kao i kod ostalih. Ako se pokaze odlican, Zvezda ce ga kupiti. Ima dosta dobrih igraca koji se u nekom klubu uopste ne snadju, a negde daju golove kao ludi. Nadam se da ce se Falcineli nadavati golova i u prvenstvu i u LS. Vazno je da se postavlja gde treba, a ima ko da ga filuje loptama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter