0
Košarka

FOTO: KK Partizan

DUŠKO VUJOŠEVIĆ POSLE UTAKMICE: ‘Mnogo mi nedostaje Miša Tumbas, volim Halu sportova’

Objavljeno: 10.09.20 u 22:16

Ekipa Kluža koju sa klupe vodi Duško Vujošević izgubila je od Partizana u Beogradu.

Mirno i pažljivo je Vujošević pratio utakmicu.  Zapisivao je greške i uvideo šta treba da se promeni u igri njegovog tima.

Rekao je i šta misli o ekipi koju je nekada sa velikim uspehom predvodio sa klupe.

– Svidela mi se čvrstina Partizana nekih 25 minuta. U pojedinim momentima ima tečnosti, lopta ide dosta brzo. Nije to još to, ali i oni su imali problema sa povredama i bolesti. Nisu uigrani. Ove utakmice služe da se podigne forma i da se izmeri šta trenutno nije dobro i na čemu treba malo više da se radi – rekao je Vujošević za TV KK Partizan.

Njegovoj ekipi je ovo bio bitan pripremni meč, jer ih uskoro očekuje utakmica kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona protiv Igokee.

Moramo da budemo spremni za Igokeu koja ima odličan tim i dobar klub. Kada se u jednoj utakmici mnogo toga rešava, teško je – kaže legendarni trener crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: CRNO-BELI ZABELEŽILI NOVU POBEDU: Drugi put savladan Kluž

Povratak na mesto uspeha je u njemu probudio emocije.

Volim Halu sportova. Pogotovu sam voleo onu staru, ono kako je izgledala pre nego što je renovirana i dok je još publika bila u parteru. Sećam se mnogo čega ovde. Naravno da ima dosta emocija. Što je i normalno – zaključio  je Vujošević.

Na kraju je izjavio da mu Miša Tumbas mnogo nedostaje.

Mnogo mi fali Miša Tumbas. I utakmica bi dobila na sadržaju i kvalitetu da je bio tu. Mnogo mi fali – istakao je  iskusni trener.

FOTO: KK Partizan

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter