0
Američki fudbal

VELIKA TRAGEDIJA ZA SPORT: Mladi 20-godišnji igrač američkog fudbala preminuo od korona virusa!

Objavljeno: 09.09.20 u 21:20

Igrač američkog fudbala Džamejn Stivens sa Kalifornijskog univerziteta u Pensilvaniji preminuo je od posledica virusa korona, objavila je njegova škola.

Stivens je imao samo 20 godina i umro je nakon što je oboleo od kovida.

– Bio je divan student i bio je uvek nasmejan. Imao je pozitivan uticaj na sve koji su bili oko njega –  napisano je u zvaničnom saopštenju njegovog univerziteta.

Smrt mladog sportiste ponovo će rasplamsati debatu o borbi američkih univerziteta protiv korone. Mnogi predstavnici škola ukazali su na to da zaraze u kampusima nastaju na žurkama u zajednicama studenata.

Univerzitet Severne Karoline je ranije ove godine suspendovao sva predavanja nakon što se skoro 200 studenata zarazilo samo nekoliko dana posle povratka u kampus posle prinudne pauze.

Najviši rang američkog koledž fudbala održaće sezonu prema planu i počela je 3. septembra. Koledž nesrećnog Stivensa takmiči se u drugoj ‘NCAA’ diviziji i neće učestvovati ove sezone u ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter