0
Extreme

FOTO; Twitter/UFC

UFC IMA NOVU ‘ZVER’: Kamerunac brutalnim nokautom ostavio sve bez reči (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.20 u 22:22

Dejna Vajt je nakom poslednje epizode ‘Kontender Sirijesa’ u utorak dodelio četiri nova UFC ugovora, a posebnu je pažnju medija svojim nastupom privukao teškaš Tafon Nčukvi (4-0).

Nčukvi, 25-godišnji borac iz Kameruna postao je tako ove sedmice novo UFC-ovo pojačanje u teškoj kategoriji, a do prilike da se predstavi na najvećoj pozornici došao je zahvaljujući brutalnom ‘high kick’ nokautu kojim je uspavao svog protivnika Ala Matava (8-3).

Bila je to sredina druge runde kad je Nčukvi bacio levi ‘high kick’ i brutalno nokautirao protivnika koji je neko vreme ostao da leži bez svesti. Pored toga, uspeo je da svojim potezom impresionira predsednika UFC-a Dejnu Vajta koji mu je odmah uručio ugovor.

– Ne znam šta više tražiti od nekoga ko želi biti profesionalni borac. Opak je, agresivan, ima neverovatnu snagu i kondiciju koja stoji iza svega toga. Stvar koja me plaši je ta da je sad na skoru 4-0. Nema puno iskustva, ali večeras se borio sa čovekom koji ima 10 mečeva. Obično bih borce poput njega stavio u razvojni program, ali us*ao sam se kad sam video ovu njegovu poslednju borbu – prokomentarisao je Dejna Vajt, prvi čovek UFC-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter