1
Odbojka

FOTO: OK Partizan

U NOVU SEZONU SA NOVIM IMENOM: Partizan ima velike ambicije, crno-beli predstavili mušku i žensku selekciju!

Objavljeno: 09.09.20 u 16:40

Nova sezona, nove ambicije i novo ime! 

Tako se može okarakterisati današnji skup na Kalemegdanu, gde je predstavljen ženski i muški pogon odbojkaškog kluba Partizan. Klub slavnog renomea u novu sezonu ulazi sa novim imenom, Partizan Soccer.

FOTO: OK Partizan

Povodom toga organizovano je predstavljanje kluba, a predstavnicima medija obratili su se Željko Tanasković, legenda Partizana i srpske odbojke, Ljubomir Galogaža, prvi trener ženske ekipe, Bojan Janić, prvi trener muške ekipe, Duško Nikolić, šef stručnog štaba, Ana Brđović, sportska direktorka, Peđa Golijanin, predsednik OK Partizan i predstavnici kladionice Soccer, Marija Obrenović (direktor marketinga) i Draženko Ruljić (generalni direktor).

– Veoma važan dan za naš klub. Teška su vremena za sport i sada uz partnersku pomoć veliki kompanije rastu i nade ambicije. Muški tim je iskusan i očekuje nas takmičenje u evropskom kupu. Plan sa devojkama je da u Super ligi budu tvrd orah za sve, a da za dve sezone napadnemo sam vrh srpske odbojke. Odbojka je jedan od najlepših sportova i nadamo se da će se i situacija oko korona virusa uskoro smiriti, jer je totalno drugačije igrati pred praznim tribinama – poručio je Željko Tanasković.

Inače, OK Partizan svoje utakmice igra u Zemunu u Hali Master a od sledeće godine će igrati u Olimpijskom trenažnom centru, čija izgradnja na Dorćolu startuje krajem meseca.

 

FOTO: OK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Neka vam je sa srećom i vratite instituciju tamo gde pripada u vrh srpske i evropske odbojke. Partizan je život a ostalo su sitnice!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter