0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

VIDEO KOJI JE OBIŠAO CELU EVROPU: ‘Erupcija’ u Portugalu – Kvarežma je potpisao, a tek da vidite kako je predstavljen! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.20 u 18:17

Bomba u Portugaliji.

Proslavljeni portugalski fudbaler Rikardo Kvarežma, postpisao je dvogodišnji ugovor sa Viktorijom Gimaraeš.

To i nije toliko iznenađenje, koliko i način na koji je on prestavljen, odnosno kako je došao na potpisivanje. Snimak koji je obišao celu Evropu, prati portugalskog asa dok oblači dres novog kluba i kreće na trening. Čitava radnja odvija se u manastiru, a kao ‘šlag na tortu’ je to što je portugalski reprezentativac odbio da uđe u automobil i umesto toga zajahao belog konja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

O ovome je pisala cela planeta, koliko je ljudi ušlo na sajt Vitorije, govori nam činjenica da je sajt na kraju ‘pao’, jer toliku posetu nije mogao da izdrži.

PROČITAJTE JOŠ: NEMANJA NIKOLIĆ O POVRATKU U HUMSKU: ‘Na meni je da odradim svoj deo posla, oduvek mi je bila želja da igram u klubu za koji navijam’

Kako je sve to izgledalo, pogledajte na snimku:

Kvarežma je dete Sportinga, u kom nije ostavio dubok trag, a u bogatoj karijeri nastupao je za Barselonu, Porto, Inter, Čelsi, Bešiktaš, Al Ahli, Bešiktaš i Kasimpašu.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter