0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POVRATAK U SUPERLIGU: Bivši napadač Crvene zvezde se vratio u srpski fudbal!

Objavljeno: 08.09.20 u 16:45

Srpski napadač Luka Milunović vratio se u srpski fudbal.

Bivši napadač Crvene zvezde Luka Milunović, novi je igrač Napretka iz Kruševca, potvrdio je klub na društvenim mrežama, uz želju da Milunović bude pojačanje u veznom redu.

PROČITAJTE JOŠ: SKUPŠTINA SUPERLIGE I PRVE LIGE SRBIJE: Klubovi pružili podršku FSS i Slaviši Kokezi, a žestoko osudili ponašanje rukovodstva FK Partizan!

‘Čarapani’ su loše startovali u novoj sezoni, trenutno su poslednji na tabeli, tako da su im kvalitetni igrači i više nego potrebni.

– Bivši fudbaler Varegema, Zvezde, Arisa, Voždovca, Debrecina i mlade reprezentacije Srbije, Luka Milunović (27), pridružio se pripremama našeg tima i od njega očekujemo da podigne nivo kvaliteta igre veznog reda! Dobrodošao pod Bagdalu! – stoji u objavi kruševačkog kluba.

Dres Zvezde Milunović je nosio od 2012. do 2014 godine i sa crveno-belima ima osvojen prvenstvo i Kup. Potom je igrao za Platanas, Aris, Voždovac, Melaku i Sabah iz Malezije. Od 2011. do 2015. nastupao je i za mladu reprezentaciju Srbije za koju je na 16 mečeva postigao pet golova.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter