0
Košarka

FOTO: KSS

ODRŽANA SEDNICA U ‘KUĆI KOŠARKE’: Evo ko je novi komesar takmičenja!

Objavljeno: 08.09.20 u 21:33

Danas je u ‘Kući košarke’ održana 70. sednica Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije.

Posle usvajanja Zapisnika sa 69.sednice UO KSS, donesene su odluke o usvajanju molbi košarkaških klubova za članstvo u KSS, imenovanju Marka Jelića za komesara takmičenja, kao i odluke o dodatnom Redovnom prelaznom roku Septembar 2020, prelaznom roku do ’72 sata pre početka takmičenja’ 2020. i Vanrednom prelaznom roku 2020.

Usvojen je Protokol organizacije utakmica u vanrednim okolnostima prouzokovanim virusom KOVID-19, a donesene su i odluke o raspodeli sredstava i opreme koju će u takmičarskoj sezoni 2020/2021 KSS donirati klubovima. Utvrđena je visina honorara komesara seniorskih nacionalnih liga i Kvalitetne MK lige KSS u sezoni 2020/2021.

PROČITAJTE JOŠ: BOGDAN POKAZAO SVOJE UMEĆE SA REKETOM: Đoković ga posavetovao šta da radi, a Luka Dončić ne sme da mu izađe na crtu! (VIDEO)

Uz to, odlučeno je da se ŽKK Gimnazijalac iz Pirota pozove za popunu 2.ŽLS, a KK Borac iz Zemuna i KK Star iz Novih Ledinaca za popunu 2.MLS.

FOTO: KSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter