2
ATP

ZBOG NJE JE ĐOKOVIĆ DISKVALIFIKOVAN: Evo ko je linijski sudija zbog koje je Novak izbačen sa US Opena (FOTO)

Objavljeno: 07.09.20 u 13:10

Novak Đoković je diskvalifikovan sa US Opena jer je u jednom momentu nenamerno lopticom pogodio ženu koja je bila linijski sudija. 

Iako su organizatori pokušali da zaštite njen identitet, sada je postalo poznato i ko je ona. 

U pitanju je Laura Klark, koja već dugo radi u okviru ATP tura kao linijski sudija. Ona je, prema pisanju američke štampe, poreklom iz Ovenzboroa i, iako se posle incidenta osećala dobro, ‘povučena je iz rotacije za naredne susrete’.

Klarkova, inače, koristi nadimak ‘žena mačka’ na društvenim mrežama, na kojima redovno objavljuje koliko uživa u kantri muzici, ali i kvalitetnim pićima.

Njeni profili vrve od fotografija vina, vinskih flaša, čaša s vinom ili nje nako posećuje neke događaje na kojima se promoviše vino. Posebno reklamira vino jedne vinarije koju drže njeni bliski prijatelji iz Kentakija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FINALLY!! Good wine for sale at concerts. Yeehaaa! Z.Alexander Brown Red proprietary blend. #westpalmbeach #zbbconcert #zalexanderbrown

A post shared by Laura Clark (@catwoman63) on

Laura Klark prvi put je delila pravdu na jednom malom turniru 2007. godine, a onda je postala arbitar i u konkurenciji seniora.

Međutim, tog prvog turnira se naročito seća. I to, kako kaže, ‘na komičan način’. Bilo je to u Ivansvilu, pre 13 godina.

Tada je po sopstvenom priznaju ‘toliko za**** stvar (loše sudila) da je nisu zvali godinu dana da deli pravdu na nekom drugom takmičenju’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More hurricane prep……

A post shared by Laura Clark (@catwoman63) on

FOTO: EPA

0
0

2 Komentara

  1. Nije diskvalifikovan zbog nje, nego zato sto pogodi lopticom. Isto I bilo da je bilo kog drugog studiju pogodio. To su dve jednostavno cinjenice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter