1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZAVRŠENE MINI PRIPREME: Fudbaleri Zvezde odradili poslednji trening na Fruškoj gori

Objavljeno: 07.09.20 u 13:59

Fudbaleri Crvene zvezde danas su u prepodnevnim časovima odradili poslednji trening na mini pripremama na Fruškoj gori.

Ovoga puta izabranici Dejana Stanković radili su na terenu u Rumi, a kao i većina prethodnih prepodnevnih treninga i ovaj je bio posvećen radu na fizičkoj pripremi i kondiciji, što znači da je Federiko Panonćini vodio glavnu reč.
 
 
Posle prvog dela treninga, na kom su odrađene vežbe snage, prešlo se na istrčavanja i rad na kondiciji. Igrači su uspešno izneli sve što je pred njih postavljeno, uprkos činjenici da je vreme bilo izuzetno toplo. Zvezda je kao i uvek imala i lokalnu publiku koja se okupila da prati trening u velikom broju, a posle sat i po rada na terenu igrači su konačno mogli da odahnu i vrate se u hotel. U toku današnjeg dana ih očekuje povratak za Beograd.
 
Crvena zvezda ovom prilikom želi da se zahvali ljubaznom osoblju hotela ‘Fruške terme’ koje je omogućilo igračima da se maksimalno fokusiraju na rad, kao i svojim domaćinima u Rumi i Sremskoj Mitrovici gde su fudbaleri šampiona Srbije obavili treninge na terenima fudbalskog kluba Sloven i Radničkog iz Sremske Mitrovice.
 
Ova reprezentativna pauza iskorišćena je na najbolji način kako bi se ekipa što bolje pripremila za, možda i najvažniji deo sezone koji ih očekuje u narednim periodu, kao i da bi se igrači koji su imali problema sa povredama oporavili i stavili na raspolaganje treneru Stankoviću uoči duela sa Čukaričkim u prvenstvu, odnosno Omonijom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
 
Crvena zvezda će sutra nastaviti sa radom u Beogradu na pomoćnim terenima ‘Marakane’.
 
 
FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter