0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOŠ DEGENEK: Sveži pred nove izazove

Objavljeno: 07.09.20 u 15:50

Naporno rade fudbaleri Crvene zvezde na mini-pripremama u sremskom okrugu, a o tome koliko su kvalitetni treninzi govori defanzivac crveno-belih Miloš Degenek.

– Zaista dobro radimo. Od kada smo se vratili sa mini-odmora, svi smo pokazali veliku želju da nastavimo tamo gde smo stali i to raduje. Kvalitetno treniramo, po dva puta dnevno. Ujutru se fokusiramo na brzinu i hitrinu sa željom da se što bolje ‘zategnemo’ i fizički spremimo, a popodne su to striktno fudbalski treninzi. Čeka nas još takvog rada u Beogradu kako bi se što bolje spremili za Čukarički, pa i sve izazove koji slede. Za sada svi dobro izgledamo, vidi se da smo sveži – počeo je Degenek.

Izmamio je Degenek aplauze svih prisutnih na treningu kada je postigao fenomenalan pogodak iz voleja.

– Najlepši gol koji sam postigao, ali šteta što nije bio na nekoj važnoj utakmici. Ipak, treninzi su baš zato bitni, da sve ono što tu uradimo, shvatimo da možemo i umemo, pa da onda to prenesemo na utakmice. Maksimalno smo koncentrisani i vredni, a sve to znači za samopouzdanje.

Navijači u Sremskoj Mitrovici su na sjajan način dočekali fudbalere Crvene zvezde, a Degenek ističe da mu nedostaje podrška na tribinama.

– Uželeli su se oni nas, ali smo i mi njih. Baš nam nedostaju i stvarno su nas sjajno dočekali. Jedva čekam kada će fudbal moći ponovo da se igra pred punim tribinama. Hvala im od srca, neka izdrže još malo, pa da se vidimo na Marakani – podvukao je Degenek.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter