0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MARKO PETKOVIĆ PRUŽIO PODRŠKU BIVŠEM KLUBU: Zvezdo, nastavi sa pobedama!

Objavljeno: 07.09.20 u 12:20

Bivši igrač i kapiten Crvene zvezde, Marko Petković, na jučerašnjem treningu iskoristio je priliku da poseti svoje stare saigrače i da pruži podršku prvotimcima crveno-belih u izazovima koji ih očekuju u nastavku sezone.

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde, ali pomalo imam tremu. Nažalost, kada sam ja igrao za Crvenu zvezdu, nije bilo prilike da ona gostuje u Sremskoj Mitrovici, mom rodnom gradu, pa sam sada iskoristio šansu, kako bih je posetio – istakao je Petković.

Rođeni Mitrovčan se prisetio i svog mandata u crveno-belom dresu.

– Ima puno novih igrača i mnogo toga se promenilo od kada sam ja igrao u Zvezdi. Taj period je bio jedan od težih za klub, ali je posle sve došlo na svoje mesto i nadam se da će ekipa nastaviti sa dobrim rezultatima – rekao je Petković.

On je otkrio šta ga je to najviše usrećilo kao navijača Zvezde.

– Najviše me je obradovalo ono što i sve ostale Zvezdaše – uzastopni plasmani u grupnu fazu evropskih takmičenja. Verujem da će ekipa i ove sezone imati snage da nas uvede u najbolje društvo u Evropi.

Petković je imao veoma lepe želje za trenera Dejana Stankovića i njegove izabranike.

– Želim im sve najbolje. Najpre da eleminišu ekipu Omonije i pobede u najvažnijem meču sezone, a posle toga da, uz malo sreće, igramo i Ligu šampiona. Naravno, želim im da nastave sa odličnim partijama u prvenstvu Srbije i da osvoje još jednu šampionsku titulu. Ove godine ne bi bilo loše da osvoje i duplu krunu, posle dužeg vremena – podvukao je bivši kapiten crveno-belih.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter