0
Ostali sportovi

VEOMA TUŽNA VEST, PREMINUO MISTER UNIVERZUM: Veliki šampion iz Srbije iznenada preminuo u 56. godini

Objavljeno: 06.09.20 u 20:44

Čuveni bodibilder iznenada preminuo!

Zoran Vejić Veja preminuo je u subotu u 56. godini života.

Bio je veoma popularan širom Evrope i sveta. Slavu koju je stekao u Srbiji proširio je na ostale krajeve. Bio je obrazovan čovek, diplomirao je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje. Pored bodibildinga aktivno se bavio obezbeđenjem. Koliko je bio uspešan u svom poslu govori činjenica da je tri godine obezbeđivao Moniku Beluči. Lako se adaptirao na život u insostranstvu jer je govorio čak šest jezika!

U jednoj od svojih izjava za Telegraf pričao je o svom životnom putu.

U Italiji sam radio kao obezbeđenje, čuvao sam jednog Italijana, dobro situiranog od 48 godina, tako da sam dosta tu ljudi upoznao. Kasnije sam, zahvaljujući tim vezama, prešao da čuvam Moniku Beluči, to su mi sredili. Tri godine sam bio sa njom i tu sam uspeo da skupim novac da se takmičim. To je bilo najlepše iskustvo, ona mi je kao sestra. Čuvao sam je tri godine. Ranije su je čuvala četvorica momaka sa oružijem, opasni momci. Ali ja sam imao vezu, pa sam upoznao neke jače igrače koji su me preporučili. Znali su da imam nešto i u glavi i da mogu da je čuvam sam. Obezbeđenje bilo ispred kuće, ja u kući s njom, i pratio sam je sam na ulici, na festivalima, revijama i sve ostalo. Nije bila fora da izgledaš upadljivo. Tada sam bio mlađi, oblačio se lepo i uspeo sam da budem na nivou zadatka- rekao je Vejić svojevremeno u izjavi za Telegraf.

Najveći uspeh ostvario je 2000. godine kada je postao Mister Univerzum u Birimingemu. 

Zorane, počivaj u miru!

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter