0
Košarka

UŽASNI KRICI U KOŠARKAŠKOJ SALI: Jeziva povreda srpskog reprezentativca! (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.20 u 14:45

Srpski košarkaš Dejan Todorović doživeo je tešku povredu na prijateljskoj utakmici.

U prijateljkom okršaju između ekipa Tenerifa i Estudijantesa srpski internacionalac doživeo je izuzetno tešku povredu. Nakon jedne ‘kontre’ Todorović je nezgodno doskočio i ostao da leži na zemlji. U košarkaškoj dvorani parali su užasavajući krici srpskog reprezentativca.

PROČITAJTE JOŠ: DELIJE BAKLJADOM IZNENADILE SVOJE MILJENIKE NA FRUŠKOJ GORI: Crveno-beli pronašli novi način kako da podrže igrače! (VIDEO)

Izgleda da je reč o ozbiljnijoj povredi, s obzirom da je utakmica prekinuta i nije nastavljena, ali moraćemo još malo da sačekamo kako bi znali koliko je ozbiljna povreda sjajnog košarkaša.

Dvadesetšestogodišnji košarkaš koji igra na poziciji krila, trenutno nastupa za španski Tenerife, a u karijeri je još nosio dresove Andore, Mursije, Bilbaa i Malage. Za seniorsku reprezentaciju Srbije debitovao je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine.

FOTO: Screenshot/Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter