1
Fudbal

BEZ GOLOVA U BEOGRADU: Reprezentacija ponovo bez pobede

Objavljeno: 06.09.20 u 22:47

Još jedna skromna partija reprezentacije Srbije.

Reprezentacija Srbije nastavila je sa lošim rezultatima.

Nakon izjednačenog prvog dela igre, drugo je loše počelo. Već u 49. minutu kapiten Aleksandar Kolarov dobio je drugi žuti karton, što je značilo da Srbija ostaje sa igračem manje na terenu. Od tog trenutka gostujući tim postaje sve opasniji i sve češće su reprezentativci Turske ulazili u šanse.

Naši fudbaleri su nastavili sa oštrim startovima pa su javne opomene u vidu žutog kartona zaslužili Tadić u 62. minutu, a samo nekoliko sekundi kasnije zbog prigovora i Filip Kostić

PROČITAJTE JOŠ: TOTALNI ŠOK U NJUJORKU: Đoković diskvalifikovan sa turnira jer je lopticom slučajno pogodio pomoćnog sudiju (VIDEO)

Turska je preuzela inicijativu i napadala do kraja meča, ali nije uspela da postigne pogodak. Igrači reprezentacije Srbije su pokušali u nekoliko navrata da ugroze gol rivala, ali to su bili udarci van okvira gola. S’ obzirom na to da su gotovo celo drugo poluvreme izabranici Ljubiše Tumbakovića igrali sa igračem manje u polju, može se reći da je ovaj bod veliki kao kuća.

Videćemo šta će selektor i stručni štab probati da urade do mečeva baraža za EP. Očigledno je da na terenu neke stvari ne funkcionišu najbolje.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srbija-Turska 0:0 #Srbija #Serbia #Turkey #Turkiye

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана 6. Сеп 2020. у 1:40 PDT

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

  1. Kao da nekoga zanima sta su uradili ovi manekeni, reprezentaciju ne prstim od doba Antica, malo sam pratio kod Muslina i Mundijal u Rusiji, ali nosu vredni paznje i gubljenja vremena…NE ZASLUZUJU PODRSKU…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter