4
Fudbal

FOTO: Twitter/printscreen

VLADAN MILOJEVIĆ PODNEO OSTAVKU: Srpski trener napravio pometnju, čelnici Al Ahlija zakazali hitan sastanak, a evo koja je konačna odluka!

Objavljeno: 05.09.20 u 22:57

Srpski trener Vladan Milojević podneo je ostavku na mesto trenera Al Ahlija.

Tu vest su preneli mediji iz Saudijske Arabije, međutim čelnici kluba su nakon toga zakazali hitan sastanak i uspeli su srpskog stručnjaka da odgovore od te namere.

Informacija o ostavci bivšeg trenera Crvene zvezde brzo se proširila, a nije bilo poznato zbog čega se Milojević odlučio za ovakav potez.

Činjenica da je došlo do određenih problema s obzirom na to da je tamošnji mediji ističu da su čelnici Al Ahlija obećali Srbinu da će ispuniti sve zahteve.

Kako se nezvanično pominje, Milojeviću je zasmetalo to što klub nije odgovorio na njegove zahteve da se napravi tim koji će na terenu biti konkurentan za najveće domete.

Izgleda da je hitan sastanak čelnika Al Ahlija urodio plodom, jer novinari iz Arabije u međuvremenu javili da je epilog nastavak saradnje tako što će Srbinu biti ispunjene želje.

Al Ahli je trenutno na trećem mestu i neće igrati tamošnju Ligu šampiona s obzirom na to da za Al Nasrom zaostaju 14 bodova. Takođe, u poslednjih pet kola imaju pobedu, remi i tri poraza.

Podsetimo, Milojević je sa Al Ahlijem u februaru potpisao ugovor na 18 meseci, a pominjalo se da je za taj potpis inkasirao nešto manje od četiri miliona dolara.

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

4 Komentara

  1. U ligušampiona idu 4 kluba, sa tim da četvrtoplasirani igra kvalifikacije. Miloje nije dao ostavku, tražio je da klub dovede igrače jer od 7 stranaca trenutno igra samo Bosanac Elvis Sarić. Miloje u srijedu riješava sudbinu kluba jer igra utakmicu sa direktnim konkurentom Al Raed

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam ko je taj ko je mogao angažovati Milojevića, koji u Zvezdi za tri godine nije uspostavio igru, kome je ekipa igrala jalovo, sporo, neborbeno?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter