3
Ostali sportovi

VELJKO JE NEZAUSTAVLJIV: Srpski bokser i dalje bez poraza – Ukrajinac je veoma brzo završio na kolenima! (FOTO)

Objavljeno: 04.09.20 u 23:22

Još jedna pobeda Veljka Ražnatovića.

Publike u očekivanom broju nažalost nije bilo pored ringa zbog mera Vlade Srbije u borbi sa koronom, ali su ljubitelji boksa pored malih ekrana koji su pratili direktan prenos na ‘TV Arenasport 1’ mogli da uživaju u još jednoj demonstraciji sile najboljeg srpskog kruzeraša – Veljka Ražnatovića (23).

Srbin je u meču večeri na međunarodnoj bokserskoj reviji u organizaciji ‘Balkan Boxinga‘, baš kao što je i obećao, nokautirao Ukrajinca Denisa Kozakova već u drugoj rundi!

Ambijent na parkingu Slot kluba Admiral Atrijum podsećao je na najveće bokserske spektakle u Las Vegasu, a uvodne i posebno borba večeri pokazali su da je plemenita veština ponovo živa u Srbiji.

Ceo ambijent kao da je dao dodatnu snagu srpskom borcu u megdanu sa Ukrajincem koji se nedavno borio za titulu tamošnjeg šampiona. Dobro znamo kakva je ukrajinska škola boksa, što govori i o snazi rivala.

Međutim, Veljko je pred suprugom Bogdanom i sestrom Anastasijom, koje su mu prve i čestitale, bio mnogo inspirisaniji.

Ono što sam obećao to sam i uradio, sad juriš na evropski tron – poručio je kratko Veljko posle meča koji je ispraćen bakljadom momaka iz Fondacije Junak.

Naš najbolji kruzeraš je pobedu posvetio srpskom narodu u Crnoj Gori. Uskoro će ‘Balkan Boxing’ Ražnatoviću da spremi još veći spektakl i daleko atraktivnijeg i ozbiljnijeg protivnika kako bi se Srbin približio cilju – meču za evropsku titulu.

Veljkov napredak i predan rad je prepoznao OTB Inženjering, firma koja će pomoći našem borcu u daljem razvoju profesionalne karijere.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter