0
Evropske lige

FOTO: Chelsea FC

OVO SE ČEKALO: Čelsi predstavio najveće pojačanje – Haverc stigao na ‘Stamford Bridž’

Objavljeno: 04.09.20 u 22:50

Mladi nemački biser Kai Haverc zvanično je postao novi igrač Čelsija.

On je peto pojačanje Plavaca za novu sezonu nakon što je danas potpisao ugovor, i pridružio se sunarodniku Timu Verneru, zatim Hakimu Ziješu, Benu Čilvelu i Tijagu Silvi, igračima koji su ovog leta pojačali Čelsi.

Veoma sam srećan i ponosan što sam ovde. Za mene je ostvarenje sna što ću igrati u velikom klubu kao što je Čelsi. Jedva čekam da upoznam saigrače i trenera – poručio je Haverc po dolasku na ‘Stamford Bridž‘.

PROČITAJTE JOŠ: MESI SE KONAČNO OGLASIO, PA ŽESTOKO OPLEO PO PREDSEDNIKU BARSE: ‘Ovde se ne osećam lepo, ali ostaću – Bartomeu užasno vodi klub!’

Direktorka londonskog kluba Marina Granovskaja ističe da je reč o izuzetno talentovanom igraču.

Kai je jedan od najboljih igrača sveta u svom uzrastu i srećni smo što je njegova budućnost vezana za Čelsi. Pokazao je svoj pedigre u jednoj od najboljih liga Evrope, igra za reprezentaciju Nemačke, reč je i zanimljivim, dinamičnom igraču.

Kako su ranije objavili engleski mediji, nemački fudbaler će postati najskuplji igrač u istoriji Čelsija, pošto će transfer iznositi 80.000.000 evra, uz 20.000.000 evra bonusa, dok bi godišnja plata Haverca trebalo da iznosi 10.000.000 evra.

FOTO: Chelsea FC

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter