1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Stanković odlučio gde će se fudbaleri Crvene zvezde spremati za Omoniju!

Objavljeno: 04.09.20 u 20:16

Ekipa srpskog šampiona narednih nekoliko dana će provesti na mini pripremama van glavnog grada Srbije.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković okupuće večeras svoje ‘pulene’ na ‘Marakani’, odakle će se uputiti na mini pripreme. Posle četiri slobodna dana crveno-beli odlaze na Vrdnik u vojvođansku ravnicu gde će raditi do nastavka Superlige.

Ono što Deki veruje, jeste da će njegova ekipa baš tamo imati mir. Fudbaleri crveno-belih svakoga dana imaće dva treninga, a prvi put će punom parom raditi i svi fudbaleri koji su do sada bili povređeni, ili su trenirali smanjenim intenzitetom.

FOTO: FK Crvena zvezda

PROČITAJTE JOŠ: CRVENO-BELI SU PRODALI VEZISTU U SERIJU A: Evo koliko će srpski šampion zaraditi od ovog transfera!

Šampion Srbije ima dva bitna meča u razmaku od nekoliko dana, a posebno će uslediti vežbanje za Omoniju jer u 3. kolu kvalifikacija za Ligu sampiona u Nikoziji nema popravnog. Uvertira je gradski derbi protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Ova će utakmica pokazati svu uzaludnost forsiranja limitiranih afričkih kapitalca, samo ne znam kakav će glupi izgovor biti u vezi njih! Ali se nadam da će se mnogim navijačima otvoriti oči I da će najzad shvatitiu da su ovi afrički “kapitalci” potpuno bezvredni! Od njih nikakve pomoći!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter