0
Košarka

LUDA ZAVRŠNICA, TROJKA ZA POBEDU: Anunobi trojkom ‘utišao’ Boston (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.20 u 09:18

Sjajna NBA noć je iza nas!

U trećoj utakmici  druge rund NBA plej-ofa sastali su se Boston Seltiksi i Toronto Reptorsi. Aktuelni šampion je uspeo da dođe do prve pobede i smanji na 2:1 u seriji. Konačan rezultat bio je 103:104. 

Toronto je odlično ušao u meč i na samom startu napravio seriju od 10:3, ipak Kemba Voker se pobrinuo da namuči protivnika i u prvoj deonici ubacio je čak 17 poena od 33 koliko je dala ekipa Seltiksa.

Smart se pridružio Vokeru u nastavku i bez obzira na odličnu igru Kajla Laurija, Boston je otišao na dvocifrenu prednost. Na pauzi je delovalo da Boston sigurnim korakom ide ka 3:o u seriji.

Ipak Kajl Lauri i Vanvlit nisu dozvolili Bostonu da nastavi u istom ritmu. Kažnjavali su svaku grešku igrača Seltiksa i na kraju 3. deonice Boston je imao samo 4 poena prednosti. 

Već početkom 4. deonice Toronto je rezultat preokrenuo u svoju korist. U tim momentima neizvesna završnica bila je zagarantovana.

Pri rezultatu 101:101, Kemba Voker šalje sjajan pas za Tajsa koji sa lakoćom zakucava i donosi prednost na o,5 sekundi do kraja. Toronto je tražio tajm-aut. Nakon brzog izvođenja lopte sa strane lopta je stigla do Anunobija koji je iz kornera pogodio trojku za pobedu! 103:104 za ekipu koja pokušava da odbrani titulu.

Najefikasniji u redovima pobednika bio je Lauri koji je ubacio 31 poen uz 6 skokova i 8 asistencija. Pratio ga je Vanvlit  koji je dodao 25 poena,uhvatio 3 skoka i podelio 6 uspešnih asistencija.

U poraženoj ekipi istakao se Kemba Voker koji je meč završio sa 29 poena i po 3 skoka i asistencije. 19 poena dodao je Braun koji je imao i 12 skokova uz  2 uspešna dodavanja.

https://youtu.be/MozN0mESsvc

PROČITAJTE JOŠ: TUMBAKOVIĆ SMATRA DA IGRAČI NISU BILI DOVOLJNO SPREMNI: ‘ Naši igrači još nisu u trenažnom procesu, čim su se umorili to nije bilo to’

U drugoj utakmici ove noći sastali su se Los Anđeles Klipersi i Denver Nagetsi. Ekipa iz Los Anđelesa ostvarila je ubedljivu pobedu. Delovalo je da su Jokić i ekipa umorni posle velikog preokreta protiv Jute. Utakmica se završila rezultatom 120:97. 

U redovima pobednika istakao se Lenard koji je ubacio 29 poena, upisao 3 dodavanja i 2 skoka. Pratili su ga Džordž sa 19 poena i Moris koji je dodao 18. 

Najefikasniji u ekipi Denvera bio je Nikola Jokić koji je imao skor od 15 poena, 3 skoka i 3 asistencije. Milsap je postigao 13 a M. Moris i Marej su dodali po 12 poena.

https://youtu.be/eqnwf7S8oSY

FOTO: TWITTER screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter