0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: kkpartizan.rs

DETALJNA ANALIZA NOVOG POJAČANJA PARTIZANA: Bogdan je oduševljen – Ima ogroman talenat, potencijal i iskustvo! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.20 u 19:48

Srpski as Bogdan Bogdanović trenutno boravi u glavnom gradu Srbije, nakon što je završio sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Jedna od prvih stvari koju je srpski reprezentativac uradio nakon što je došao u Beograd, jeste odlazak u halu kako bi pogledao utakmicu svog voljenog kluba u kojem je ponikao.

Izabranici Vlade Šćepanovića savladali su ekipu Dinamika rezulatom 81:62, a u razgovoru za klupsku televiziju, Bogdan je rekao:

Konačno sam kod kuće. Napravio sam program treninga, počeću da radim u teretani, a košarkaškim aktivnostima se vraćam za 20-30 dana sa Acom Matovićem.

PROČITAJTE JOŠ: MESI SE KONAČNO OGLASIO, PA ŽESTOKO OPLEO PO PREDSEDNIKU BARSE: ‘Ovde se ne osećam lepo, ali ostaću – Bartomeu užasno vodi klub!’

On je prokomentarisao i novo pojačanje Partizana, Erika Miku.

Iskren da budem bio sam iznenađen sa potpisom i ko ga je skautirao i gledao. Stvarno prijatno iznenađenje. Uvek postoji period adaptacije, postoji tajming koji treba da se potrefi kod igrača, ali on ima iskustvo iz Evrope, nije klasičan Amerikanac, nije mu prvi put. Gledao sam ga na našim treninzima, igrao je i protiv Lejkersa, ali nije imao sreće da upadne u naš roster, iako je bio jako blizu. Ima talenta i potencijal za naš tim.

FOTO: kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter