0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI SU PRODALI VEZISTU U SERIJU A: Evo koliko će srpski šampion zaraditi od ovog transfera!

Objavljeno: 04.09.20 u 17:44

Transfer bi trebao da se završi do ponedeljka.

U poslednje vreme dosta se govori da je za vezistu crveno-belih, Miloša Vulića, zainteresovano dosta klubova iz Serije A. Kako stvari stoje, Vulić će karijeru nastaviti u italijanskom Krotoneu.

Ovaj transfer se uveliko privodi kraju, a do ponedeljka bi trebalo da sve bude gotovo, saznaje ‘Mozzart sport’. Timu sa ‘Marakane‘ će pripasti obeštećenje od 800.000 evra, plus 200.000 evra na osnovu bonusa. Ali, tu nije kraj, srpski šampion će inkasirati i 20% preocenata od naredne prodaje fudbalera.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Novajlija u Seriji A ima velike ambicije ove sezone, pre svega žele da ostanu u ligi, ali za to će im biti neophodna nova pojačanja. U klub su ovog leta stigla dvojica štopera, Lisandro Magaljan i Luka Marone.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOKANTNA ISPOVEST ODŽOVE DEVOJKE: ‘Tri puta su ga zvali u Partizan, nudili su mu duplo više nego Zvezda’

Podsetimo, Vulić je u redove srpskog šampiona stigao u januaru 2019. godine iz Napretka za obeštećenje od 200.000 evra. U crveno-belom dresu prošle sezone Vulić je zabeležio 27 nastupa, od toga četiri u grupnoj fazi Lige šampiona. Postigao je četiri golova uz jednu asistenciju.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter