6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TOMANE NAPUŠTA ZVEZDU, ALI NE IDE U SIVAS: Portugalac karijeru nastavlja u drugoj ligi, crveno-belima manja odšteta!

Objavljeno: 03.09.20 u 13:05

Antonio Tomane definitivno napušta Crvenu zvezdu i ide u Tursku, ali ne u prvoligaški klub Sivas nego u drugoligaša Samsunspor.

Tomane je trebalo da ide u Sivas, ali su Turci doveli Maksa Gradela, koji igra na istoj poziciji špica kao Portugalac, pa su uz Mustafu Jatabara sva mesta popunjena. To je bio razlog za promenu destinacije, prenosi ‘Žurnal’.

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ DOVEO PRVO POJAČANJE: U Humsku se vraća dete Partizana!

Ovim transferom Crvena zvezda bi trebalo da dobije na ime obeštećenja 600.000 evra, umesto prvobitno planiranih 800.000.

Tomane je za Crvenu zvezdu na 32 zvanične utakmice postigao osam golova, bio je strelac najlepšeg pogotka u 2019. godini, makazicama protiv Spartaka, ali ostao je najviše upamćen po prečki, iz penala, protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona.

U drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona bio je strelac jedinog gola protiv Tirane, ali mu on nije obezbedio mesto u timu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novi izgled čuvenog tunela na Marakani!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. Ja, tvoja reakcija i komentar samo stanje u nas i tvoje znanje … ?! kolikoti o psihijatriji TI malo znas … Anonimni zajedno sa TOBOM i celom sporskom javnoscu je vec punih (9) devet godina na psihijatruji … izuzetek su ljudi u i oko zvezde sa njihovim botovima (mislim da TI bot nisi kao ni da pripadas tim ljudima)… koji nam ovu igranku sa ludarom napravise … da se medjusobno napadamo, prozivamo i svakako nazivamo a ponekad i mrzimo … nekada, nedada davno … sam na utakmice zvezde i partizana zajedno sve njihove utakmice gledao u drustvu sa prijateljima-pravim i postenim zvezdasima, pa na pice i ice utakmice realno analizirali … zajedno se radovali kad blizanci sa nekim treci igraju a pogotovo sa inostranim ekipama. to zasmeta ljudima u i oko zvezde … UDBI, DB POLICIJI … napravise sto napravise … a ovim danas … pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. RUPA je najveci rasadnik rasnih, vrsnih, vaserijskih igraca … ovaj primer to potvrdjuje … sam vrh treceligasa i podnojzje drugolisa … ostete su basnoslovne (u vecini slucaje se i nesto sa zvezdine strane i doplati), saopstenim ciframa … odavno niko normala vise NE veruje. jedino sigurno je da: BANKOMAT bez zastoja i remonta radi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter