0
ATP

FOTO: Twitter/printscreen

ĐOKOVIĆEV REDOVNI KRITIČAR SADA HVALI SRBINA: ‘Novak je nepobediv u ovom trenutku!’

Objavljeno: 03.09.20 u 12:35

Komentator Eurosporta i nekadašnji najbolji teniser sveta, Mats Vilander, poznat je po tome što uvek kaže ono što misli, a ponekad ume i da ‘bocne’ Novaka Đokovića.

Ipak, ovoga puta on je imao pohvalne reči za našeg asa.

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ DOVEO PRVO POJAČANJE: U Humsku se vraća dete Partizana!

Posle Noletove pobede protiv Kajla Edmunda u sredu, Vilander je rekao da je rasplet tog meča i iz šireg ugla dobar za Đokovića.

– Novak Đoković će verovatno zahvaliti sebi na tome što je izgubio prvi set protiv Edmunda. To ga je stavilo u situaciju da gubi, pa je morao da dobije prvih četiri-pet gemova u drugom setu, da ne bi došao u nezgodnu situaciju. Rekao bih da mu je sve to pomoglo, posebno jer ga čeka duel protiv (nemačkog tenisera, Jana-Lenarda) Štrufa, koji sve vreme servira bombe i koristi prilike. Jan-Lenard će biti spremniji za to – rekao je Vilander.

On smatra da Đoković trenutno izgleda impresivno.

– Novak uživa u svom malom svetu, jer nema navijača da ga ometaju i može da uradi šta želi svojim govorom tela. Zaista sve od njega zavisi. Ako Novak izgubi koncentraciju, onda Štruf može da bude problem. Ali ne mislim da će se to dogoditi – Novak je nepobediv u ovom trenutku – zaključio je Šveđanin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter