0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

TRENERSKI TRANSFERI U SUPERLIGI SRBIJE: ‘Građevinari’ promenili trenera, bivši kapiten Crvene zvezde ‘seo’ na klupu Radnika!

Objavljeno: 02.09.20 u 09:43

Ekipa sa Banjice je nakon lošeg starta u domaćem prvenstvu rešila da promeni trenera.

Građevinari‘ su odlučili da prekinu saradnju sa Brankom Mirjačićem, kojeg će zameniti Zoran Njeguš, saznaje ‘MaxBet sport’. Ekipa sa Banjice je u prvih šest kola pobedila samo Napredak, prošle subote.

Svestan je Njeguš da je pred njim ogroman posao, ali on se ipak odlučio da bude na čelu kluba sa Banjice.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Atletika iz Madrida i Sevilje ima profi licencu, a trenerskom karijerom počeo je da se bavi kao pomoćnik Milorada Kosanovića u Ljutice Bogdana. Samostalno je predvodio Spartak iz Subotice, Borac iz Čačka, Javor i Novi Pazar.

PROČITAJTE JOŠ: IZUTENO BURAN DAN ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Iznenađenjima nikad kraja, u Humsku se vraća igrač koji je crno-belima doneo titulu u derbiju?!

Sa druge strane, i Radnik iz Surdulice se odlučio da ‘zameni’ trenera. Klub je pre nekoliko dana napustio Simo Krunić, a na njegovo mesto će sesti bivši kapiten Crvene zvezde Slavoljub Đorđević. Inače, njemu je to i prvi samostalni angažman u seniorskom fudbalu.

Đorđević je prethodnih godina radio u omladinskoj školi Crvene zvezde, a prošle sezone je sa velikim uspehom vodio Zvezdine omladince, pogotovo u Ligi šampiona za mlade, gde su stigli do osmine finala i tu su eliminisani od Midtjilanda.

Tokom leta on je odlučio da napusti Marakanu zbog želje da se posveti radu u seniorskom fudbalu i nije dugo čekao na novi angažman.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter