5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘LJUBIČASTI’ PUNE ZVEZDINU KASU: Krilni napadač crveno-belih se ‘seli’ u Seriju A!

Objavljeno: 02.09.20 u 10:19

Transfer bi trebalo da budu realizovan tokom ovog meseca.

Srpskom šampionu je potreban novac kako bi uspeo normalno da funkcioniše, a transfer koji bi finansijski mnogo značio crveno-belima mogao bi da bude realizovan u Seriju A.

U pitanju je krilni fudbaler Crvene zvezde, Željko Gavrić, koji se nalazi na pragu Fiorentine. Od ovog transfera, ekipa sa Marakane bi mogla zaraditi minimum tri miliona evra, piše ‘Sportski žurnal’. Očekuje se da transfer bude realizovan tokom ovog meseca.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Šampion Srbije bi mogao da dobije i bonus za naredni transfer mladog reprezentativca Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: POZNAVANJE EVROPSKE KOŠARKE MU NIJE NA ZAVIDNOM NIVOU: Šakila su upitali iz koje zemlje dolazi Dragić, njegov odgovor je urnebesan! (VIDEO)

Za mladog Gavrića zainteresovana je i Roma, ali je on trenutno mnogo bliži Firenci, gde bi ga sačekao bivši štoper Partizana, Nikola Milenković.

0
0

5 Komentara

  1. Terziću j—m li ti sve po spisku, prodaj decu svoju u belo roblje.smradu mafijaški. Lopovčino gde su pare od lige Evrope i dve lige šampiona.Pa nije ti to dedovina da je arčiš i deci kupuješ stanove po Londonu. Prikaži koliko si zaradio do sada u životu i koliku imovinu imaš, gde si školovao decu i gde si ih zaposlio.. Delije, ali one prave, a ne plaćenici sa šipke da dignu glas i da ovo govno od Terzića govnjivom motkom najurimo, a GAVRIĆ NE SME DA IDE IZ ZVEZDE ILI ĆE TERZIĆ SVOJOM GLAVOM (FUNKCIJOM) TO DA PLATI .

    0
    0
    Odgovori
  2. ko puni zvezdinu kasu …??? kakvi ljubicasti … to ljudi u i oko zvezde POLJACKOM naroda vec uspesno rade punih (9) devet godina. ovo je samo maska-spinovanje za naivne … ono najgore je: sto narod placa da pojedini (navod fudbalski znalci-talenti) fudbari RUPU napuste, uz dogovor da tamo ne moraju nikad da zaigraju. zna li neko (sem joviceve igranke …) da neko od tih silnih fudbalera igra za te klubove …?! MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA SA PLJACKOM NA TERENU I VAN NJEGA JE: NJIHOV ZNAK ZA PREPOZNAVANJE … za sve one koji sport kao vitestvo, posteno nadmetanje … na terenu dozivljavaju a njihov klub se preko prinude-reketa, otimanja para od poreznika i skriveih-crnih fondova iz budzeta FINANSIRA (drzava kad daje, to mora ravnomerno svima da daje). toliko o izmisljenim milionima i ko RUPU puni milionima…

    0
    0
    Odgovori
    • Zato si ANONIMAN, zato sto si mis koji cvili iz rupe. Zato sto si manipulator, lazljivac, prevarant… Odmah smo te prepoznali!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter