2
Evropske lige

ZVEZDINO ‘DETE’ PONOVO NA POZAJMICI: Terzić napušta Fiorentinu, ali ostaje u Italiji!

Objavljeno: 01.09.20 u 23:21

Aleksa Terzić ostaje u Italiji.

U toku ovog letnjeg prelaznog roka, kružile su priče da bi Aleksa Terzić mogao da se vrati na ‘Marakanu‘, ali ipak, od toga neće biti ništa.

On je doneo odluku da ostane u Italiji, a njegov novi klub je Empoli. Fiorentina je jasno stavila do znanja da u novoj sezoni ne računa na Aleksu Terzića, fudbalera kojeg je kupila od Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO – ZAVRŠILA SE JEDNA FUDBALSKA SAGA: Makeda ne stiže na ‘Marakanu’, evo gde će bivši as Mančester junajteda nastaviti karijeru!

Međutim, angažman u Empoliju odgovara ljubičastima jer ostaje u Italiji i bliži je stručnom štabu ekipe iz Firence, na svega 40 km.

Podsetimo, Terzić ima 21 godinu, a na ‘Artemio Franki’ je stigao prošlog leta iz Crvene zvezde u transferu vrednom 1,7 miliona evra.

Poznati svetski novinar, Fabricio Romano na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio je da je još jedno Zvezdino ‘dete’ potpisalo za Veronu. U pitanju je Ivan Ilić, momak koji je prošao kompletnu Zvezdinu omladinsku školu, a trenutno je član Mančester Sitija. U Italiju se ‘seli’ kao pozajmljen igrač.

0
0

2 Komentara

  1. . Eto poslusao te je Sisoje. Da vidimo sta ce uraditi kad bude naskakivao s jedne na drugu. U nesto se udarati mora..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ništa od ozbiljnog fudbala,ali je zato našao mnogo lepo meče i šeta se po exclusive. desr’s!
    Aleksa sine,što dublje i u treninge,život je kratak,iskoristi priliku,ljubav je uvek tu,i rano je da u rupu bez dna ponireštako rano,dečače.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter