6
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

PANTELIĆU DOSADILO: ‘ Zvezda, Partizan i Vojvodina stvaraju negativnu atmosferu’

Objavljeno: 01.09.20 u 14:02

Marko Pantelić kaže da večiti rivali samo traže alibi i smišljaju izgovore.

Gostujući na RTS-u Pantelić je pričao o saopštenjima i žalbama koje stižu na adresu FSS-a.

– Prvo je sa saopštenjem izašla Crvena zvezda, a onda Partizan i Vojvodina. Klubovi su u strahu od eventualnih neuspeha i onda napadaju FSS i sudijsku organizaciju tražeći alibi za te svoje neuspehe – rekao je bivši napadač.

PROČITAJTE JOŠ: SVI SRPSKI KLUBOVI SAZNALI RIVALE: TSC i Vojvodina solidno prošli

Zatim je nastavio sa obraćanjem.

– Stvaraju negativnu atmosferu i mržnju prema drugim klubovima i Fudbalskom savezu. Na kraju bih poručio onima koji prave ta saopštenja da više vode računa kako upravljaju svojim klubovima, a ne da traže krivce za neuspehe u FSS i Sudijskoj organizaciji– dodao je Pantelić. 

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

6 Komentara

  1. Kakav je to tim i prvenstvo kada već par godina za redom zvezda ne gubi ni jedan bod samo od Partizana , pa to nije uspela ni sa timom koji je pobedio u Bariju

    0
    0
    Odgovori
  2. Duga je sezona dečki , tek će te vi da se brukate … Možda da se vratite svojim korenima u HNL , tamo ste svoj na svome … Ako vam prihvate saopštenja , mozda budete ispred Hajduka ….

    0
    0
    Odgovori
  3. Sramota je da covek laze i krade kad ima,kad nema to je normalno,a ovaj decko izgleda nije imao pa mu to preslo u naviku.E to se zove bolest.

    0
    0
    Odgovori
  4. Glodari, čemu frka?! Pa, tek je počelo prvenstvo. Imaćete još prilike da se brukate. I igrama i saopštenjima rukovodilaca…

    0
    0
    Odgovori
  5. Pantelic je zvezdina gnjurka koja i da pomisli kao ni njegov sef da u takmicarskoj i disciplinskoj a posebno u sudiskoj komisiji mora napraviti radikalne promene.
    Inace, imacete problem, zvezdini lesinari koji ste se skupili u fss i kolo srece iza kante za smece odigravate! Cergaska posla!

    0
    0
    Odgovori
  6. Pantelic glumi nevinu ovcicu koja eto sve podjednako kritikuje ,a sustina je da je iza toga cergarska zavera koja radi li radi za CZ.
    Ali, necete vi dugo,malo ste se preracunali! Nicija nije gorela do zore.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter