0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ŽELJKO GAVRIĆ: Gol za samopouzdanje

Objavljeno: 31.08.20 u 11:35

Krilni napadač Crvene zvezde Željko Gavrić izneo je utiske posle postignutog drugog gola u crveno-belom dresu i pobede nad ekipom TSC-a rezultatom 5:0 u okviru 6. kola Superlige Srbije.

– Presrećan sam prvenstveno zbog dobre igre celog tima, a onda i zbog postignutog gola. Odličnom igrom na večerašnjem meču zatvorili smo jedan uspešan ciklus u kojem smo odigrali veliki broj utakmica i ostali neporaženi. Drago mi je što smo uspeli da ostvarimo još jednu pobedu pred pauzu koja nas očekuje. Presrećan sam naravno i zbog postinutog gola posle dužeg vremena, žao mi je što nije bilo publike, ali siguran sam da će biti prilike da proslavim gol sa našim navijačima – istakao je Željko Gavrić.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI DRES SRBIJE INSPIRISAN NIKOLOM TESLOM: Ovako će biti obučeni naši reprezentativci (VIDEO)

Mladi reprezentativac Srbije istakao je da postignuti gol predstavlja veliki podsticaj za nastavak sezone.

– Mnogo mi znači što sam uspeo da se upišem u listu strelaca, jako je bitno za samopouzdanje da prikazujemo dobre igre, a gol je nagrada za rad u prethodnom periodu. Mladim igračima naročito znače postignuti golovi i verujem da će u nastavku sezone biti još mlađih igrača koji će uspeti da pogode protivničku mrežu.

Izabranike Dejana Stankovića u narednom periodu očekuje mali predah zbog reprezentativne pauze, a potom i odlazak na mini pripreme.

– Zbog obaveveza u mladoj reprezentaciji Srbije neću imati odmor, međutim i pored toga sa nestrpljenjem iščekujem da se vratimo utakmicama u prvenstvu i kvalifikacijama za Ligu šampiona. Siguran sam da ćemo i posle pauze prikazivati dobre igre i ređati pobede – zaključio je Željko Gavrić.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter