1
Evrokupovi

FOTO: Andrej Kranjc

VUJADIN SAVIĆ ‘U TRANSU’ NAKON ŽREBA: ‘Završite mi kartu’ (FOTO)

Objavljeno: 31.08.20 u 14:00

Žreb za 3. kolo Lige šampiona obradovao je bivšeg kapitena Crvene zvezde.

 

Kada je video da će Zvezda stići ‘kod njega’ na Kipar, jer je za rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona dobila Omoniju, našalio se u razgovoru sa crveno-belima.

Upitan ‘Čekaš nas?’ putem Zvezdine Viber grupe, odgovorio je:

– Čekam, gledam, bodrim! Od vas očekujem da mi završite kartu, a od nas da pobedimo – poručio je Savić uz osmehe, na šta mu je iz Zvezde poručeno ‘Biće sve što treba’.

Igra se samo jedna utakmica, a posle 90 minuta igre, ili produžetaka / penala ako do njih bude došlo u slučaju nerešenog ishoda, pobednik prolazi u plej-of za Ligu šampiona, dok se poraženi seli u baraž za Ligu Evrope.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Što se Savića tiče, njegov APOEL će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv kazahstanskog Kajsara i to kao gost, 17. septembra. Ako Zvezdin meč na Kipru bude 15. septembra, mogao bi da bodri voljeni klub, ali ako ga UEFA odredi za 16. dan ovog meseca, Vujadin Savić će sa saigračima tog dana već biti na krajnjem istoku Evrope.

 

FOTO: Andrej Kranjc

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter