0
Fudbal

DRŽAVLJANI SRBIJE NE MOGU NA TERITORIJU KIPRA: Crvena zvezda gostuje Omoniji,neutralni teren moguća opcija

Objavljeno: 31.08.20 u 18:46

Evo kakve su mere i kome je dozvoljen ulazak na teritoriju Kipra.

– Državljani Srbije ne mogu da uđu na teritoriju Kipra, osim lica koja imaju regulisan boravak. Ukoliko lice ne poseduje negativan PCR test, ima mogućnost testiranja po dolasku na Kipar, o sopstvenom trošku (60 evra). Bez obzira na posedovanje negativnog testa, obavezna je mera samoizolacije u trajanju od 14 dana. Dva dana (48 sati) pre isteka samoizolacije, lice je u obavezi da se ponovo testira o svom trošku (85 evra) – piše na sajtu Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

Videćemo kako će se odvijati dalja situacija, da li će u pomoć uskočiti neka od susednih država i da li će utakmica biti odigrana na neutralnom terenu. Druga opcija jeste da se igračima Zvezde odobri odlazak na Kipar.

Crveno-bele očekuje duel 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Crvena zvezda se već jednom sastala sa Omonijom 2012. godine kada je naš tim u okviru kvalifikacija za LE uspeo da nakon izvođenja jedanaesteraca izbaci ekipu sa Kipra iz daljeg takmičenja.

FOTO: TWITTER screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter