0
Domaći fudbal

TOP BET TIKET DANA: Dosta raznovrsna ponuda ove nedelje, a mi smo vam spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 30.08.20 u 12:18

Ove nedelje nas očekuju veoma zanimljive utakmice, a mi smo vam sa našim partnerom Top Bet kladionicom spremili tiket dana!

CRVENA ZVEZDA – BAČKA TOPOLA 3+ (1.48)

Večeras se sastaju dva naša predstavnika u evropskim takmičenjima. Srpski šampion je u novoj sezoni zabeležio sve pobede, dok TSC ima dve pobede, dva remija i poraz. TSC sigurno ne planira da se preda, a sada su pogotovo motivisani nakon plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Očekujemo otvorenu utakmicu, uz dosta postignutih golova.

BERŠOT – STANDARD X2&2+ (1.78)

Domaćini su trenutno na prvoj poziciji na tabeli, do je velikan iz Liježa na trećoj. Obe ekipe za sada u prvenstvu nemaju poraz. Iako je kvalitet na strani Standarda, kako ne bi rizikovali, mi smo izbarali duplu šansu uz najmanje dva postignuta gola.

HAMARBI – KALMAR 1 (1.62)

Hamarbi je trenutno na sedmoj poziciji, dok je Kalmar na pretposlednjoj, odnosno na 15. poziciji. Kao domaćin, Hamarbi nije izgubio od Kalmara u poslednjih šest susreta, a mi se nadamo ća i večeras stići do nova tri boda.

BREST – MARSEJ X2&2-5 (1.85)

Brest uvek muči muku kada igra sa Olimpikom iz Marseja, u poslednjih šest susreta nisu uspeli da zabeleže trijumf. O razlici kvalitenta između ova dva tima, ne treba diskutovati. Smatramo da će velikan iz Marseja večeras uspeti da zabeleži pobedu uz dosta golova.

UKUPNA KVOTA 7.90 – KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER TOP BET!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter