0
Domaći fudbal

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

SRPSKI GOLGETER PRED POTPISOM: Evo gde će bivši napadač Partizana nastaviti karijeru!

Objavljeno: 30.08.20 u 10:44

Bivši fudbaler Partizana karijeru će najverovatnije nastaviti u Seriji A.

Kako prenose italijanski mediji, Dušan Vlahović karijeru će nastaviti u Parmi. Postavljalo se samo pitanje da li će se mladi napadač odlučiti za novo iskustvo u Bundesligi, ili da ostane u Seriji A.

Navodno, Vlahović će od narednog leta biti na pozajmici uz opciju kupovine po ceni koja će tek biti određena. Čelnici Fiorentine žele da srpski napadač pre svega dobije veću minutažu i zagarantovano mesto u prvoj postavi, a ‘krstaši’ su spremni da se obavežu na ovu uslogu narednih godinu dana.

PROČITAJTE JOŠ: OVO MOŽE SAMO U SRPSKOM FUDBALU: Ogroman propust na ‘Čairu’, Novosađani napravili šest izmena! (FOTO)

Još neki klubovi su zainteresovani za Vlahovića, posle Parme, najbliža je Verona, ali ostaje da su nekadašnji osvajači Kupa UEFA najkonkretniji u ponudi. Očekuje se da će supertalentovani napadač staviti svoj paraf na ugovor već u narednim danima, pošto su razgovori već obavljeni.

Skroz solidan učinak iza sebe ima mladi golgeter, na 38 utakmica postigao je osam golova. Vlahović je dres Partizana nosio od 2015. do 2017. godine, na 21 utakmicu postigao je 3 pogodaka.

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter