4
Domaći fudbal

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

OVO MOŽE SAMO U SRPSKOM FUDBALU: Ogroman propust na ‘Čairu’, Novosađani napravili šest izmena! (FOTO)

Objavljeno: 30.08.20 u 09:46

Radnički iz Niša pobedio je sinoć ekipu Proletera razultatom 2:0 u šestom kolu Superlige Srbije.

Navikli smo da na srpskim fubdbalskim terenima poslednjih par godina viđamo sve i svašta. Novi događaj koji će se prepričavati desio se sinoć na ‘Čairu‘ u duelu između Radničkog i Proletera u šestom kolu Suprelige Srbije.

Nišlije su uspele da pobede na svom stadionu, ali nažalost, tu utakmicu obeležile su stvari koje nemaju baš veze sa igrom. Na kraju prvog dela igre, dogodila se masovna tuča između fudbalera dve ekipe, dok se zanimljiva situacija desila u 80. minutu kada je glavni akter bio delegat Vuk Blečić, kao i stručni štab gostujuće ekipe iz Novog Sada.

Naime, novosadska ekipa naptavila je šest, umesto dozvoljenih pet izmena. Da li bio propust, ili nešto drugo, ostaje da vidimo.

Trener Proletera Branko Žigić prvu izmenu je izvršio na poluvremenu, zatim dve u 62. minutu, jednu u 75. minitu, da bi dva nova sveža igrača ubacio samo pet minuta ranije.

– Imamo pravo na pet izmena u tri različita vremenska intervala. Posle završetka utakmice sam saznao. Izvršili smo izmenu na poluvremenu, kada smo umesto mladog, borbenog Jankovića uveli Mitrovića. U drugom poluvremenu smo u tri intervala zamenili pet igrača. Bavim se utakmicom, koja je bila teška, desio se propust, ali mislim da četvrti sudija ima dosta uticaja na to, delegat utakmice isto tako mora da vodi računa o tome. Ne tražim krivca u njima, ni u mom stručnom štabu. Saznao sam to posle utakmice, znam da nemam pravo da napravim šest izmena. Ako sam nešto pogrešio izvinjavam se delegatu i četvrtom sudiji Grujiću, ali stvarno se ne bavim time – poručio je Branko Žigić, trener Proletera.

PROČITAJTE JOŠ: PREGLED DANA U DOMAĆEM PRVENSTVU: Najefikasniji Rad, u Nišu 3 boda za domaćina (VIDEO)

Ovaj detalj prokakao je mladom arbitru Stanku Ostranćaninu. Zbog neiskustva njemu će se možda i progledati kroz prste, ali za delegata Vuka Blečića opravdanja – nema. Jasno je da će Disciplinska komisija dosta pažnje posvetiti upravo ovoj utakmici.

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

0
0

4 Komentara

  1. A zvezda osvaja li osvaja hahah pa kako mislite da ce ovo bit tumaceno sve, kad bude dalja istorija.. mislite li stvarno da ce biti samo upisane titule.. glupe cigansture i svi koji unistavate ovo malo fudbala zbog njih

    0
    0
    Odgovori
  2. Jes pamtimo i sta se radilo u Toletovo vreme otimalo se na kilo.Pa za vreme Mirka Marjanovica se od drzavnih para napravi Zemunelo pa i stadion vojske otese za dzaba celog veka ste otimali od titula udruzenog rada do spasavanja na mufte da ne ispadnete iz lige e sad patnja i to tiha, uzgred pozdravio vas Bojan Radovanovic i Asprogenis a i Matwus i Vest su nesto pricali

    0
    0
    Odgovori
  3. sta sve moze u mafija ligi. moze sve u korist jednog kluba protiv drugog, svi ostali su epizodisti odavno je meteorologija toliko napredovala da moze da predvidi vreme u naredna 3’4 dana. svi su videli i znali da ce u nedelju biti ogromna vrucina. da skratim je li derbi vojvodina PARTIZAN jeste. je li derbi kola kurtizana )komsinica nije. kome treba dati kasniji bolji termin zbog ove vrucine. ovo je samo jedan detalj od 1000 kako radi fss. jeb.. li te pravdo u ovoj yemlji u ovoj ligi sa ovakvim ljudima.-

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter