0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

CENTAR PARTIZANA PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Vratićemo se, borićemo se kao i prošle godine da dođemo do samog kraja! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.20 u 13:49

Košarkaši Partizana završili su pripreme u Vrnjačkoj Banji, vratili su se u Beograd, a uskoro ih očekuju utakmice sa Klužom, koji predvodi bivši trener Partizana, Duško Vujošević.

Centar Partizana Vil Mozli u razgovoru za klupsku televiziju izjavio je da se uželeo košarke.

– Svi moji saigrači, treneri i svi ostali smo srećni što smo ponovo na okupu, jer prošla sezona u suštini kao da se nije ni desila, ali vratićemo se i uradićemo sve da odemo do samog kraja, da probamo da dovršimo ono iz prošle sezone – rekao je Mozli za klupsku televiziju. Očekujem da bude kao i prošle godine, da igramo jako, da radimo ono što znamo, da svako odradi svoje. Borićemo se zajedno i nadam se da ćemo imati isti učinak – kazao je Amerikanac.

PROČITAJTE JOŠ: ŠĆEPANOVIĆ I VIŠE NEGO ZADOVOLJAN: Evo kada će se crno-belima priključiti nova pojačanja! (VIDEO)

Mozli je svestan svojih mogućnosti.

– Ja to ne gledam tako, samo donosim svest ljudima šta mogu da uradim. Znam da ću moći da izađem na teren i igram jako kao što znam, čak i ako ljudi znaju šta da očekuju od mene – rekao je Mozli.

Tada ga je prekinuo Brajan Angola, koji je ušao u kadar i rekao na srpskom: ‘Kako si, brate?’

Pošto su se nasmejali, usledilo je pitanje o porodici. Mozlijev sin je postao maskota ekipe prošle sezone, hoće li biti i ove.

– Oni su kod kuće, moraćemo da sačekamo da vidimo kakva će biti situacija sa rasporedom, utakmicama i ostalim, i onda ćemo odlučiti kada će moći da se vrate. Meni je drago mi je što sam ovde. Žao mi je što neće biti navijača u početku, ali nadam se da ćemo moći da pobedimo sve i nastavimo ono što smo počeli prošle godine – rekao je Mozli.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter