2
Fudbal

FOTO: Screenshot/Twitter

TUMBAKOVIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Samo nekoliko dana pred Ligu nacija, otkazao još jedan reprezentativac!

Objavljeno: 29.08.20 u 21:16

Potpuno neočekivana odluka.

Problemima nikad kraja, ‘orlovi‘ su ostali lišeni usluge još jednog fudbalera. U pitanju je Miloš Veljković, defanzivac Verdera iz Bremena.

Naime, klub iz Bremena zabranio je Milošu Veljkoviću da se priključi nacionalnom timu. Tu odluku, bundesligaš je objavio na svom zvaničnom sajtu. Sa Veljkovićem u ‘paketu’ su i Milot Rašica (takozvano Kosovo) i Tahit Čong (Holandija u-21).

PROČITAJTE JOŠ: SAVO SE NA EMOTIVAN NAČIN OPROSTIO OD SVOG ‘DŽOKERA’: Igrača kao što je on nema mnogo, Đole je dobra duša koja svima odgovara! (VIDEO)

– Znajući sve to, a u dogovoru sa igračima, odlučili smo da se neće odazvati svojim reprezentacijama. Ako bi to učinili ne bi mogli da igraju za Verder u prvoj rundi DFB kupa, a to je nešto što smo želeli da izbegnemo – potvrdio je sportski direktor Verdera Frank Bauman.

Osim Veljkovića, pozivu za nacionalni tim se nisu odazvali Sergej Milinković Savić, Luka Jović i Nemanja Matić koji je odlučio da završi reprezentativnu karijeru.

‘Orlovi’ se sastaju sa Rusijom trećeg septembra i Turskom u Beogradu tri dana kasnije.

FOTO: Screenshot/Twitter

0
0

2 Komentara

  1. to je zato sto se igraci pustaju u inostranstvo bez klauzule da se na poziv reprezentacije moraju odazvati.brazil to pravo koristi,a sto se tice verdera taj klub je i dusku tosicu pravio probleme no dusko je bio patriota za ove balerine pa ga nisu mogli spreciti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter