0
Kladionica

TOP BET TIKET DANA: Prvi dan vikenda ‘pršti’ od ponude, tu je i finale Sinsinatija, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 29.08.20 u 10:40

Prvi dan vikenda nas očekuje veoma zanimljiva ponuda, tu je i finale Sinsinatija, a mi smo sa našim partnerom Top Bet kladionicom odlučili da vam spremimo dobitni tiket!

REN – MONPELJE 1 (2.15)

Ren je favorit u ovom meču, a prethodni duel govori dodatno tome u prilog, kada su na svom terenu demolirali Monpelje sa 5:0, a večeras bi trebalo da budu sigurni i dođu do tri boda.

ARSENAL – LIVERPUL 2 (1.75)

Meč Komjuniti Šilda pred početak nove sezone u Premijer ligi. Liverpul je šampion i sigurno će želeti da osvoji i ovaj trofej, a kvalitet je svakako na njihovoj strani.

HAMILTON – RENDŽERS 2&3+ (1.60)

Rendžers gostuje slabašnoj ekipi Hamiltona koja će se ove sezone boriti za opstanak. Gosti još uvek nisu primili gol, a sigurno da će želeti ubedljivo da trijumfuju i nastave dobru seriju rezultata.

RADNIČKI NIŠ – PROLETER 1 (1.60)

Radnički dočekuje neugodni Proleter koji još nije izgubio na gostovanju, međutim Nišlije su neumoljive na svom terenu i očekujemo da nastave niz pobeda.

ĐOKOVIĆ – RAONIĆ UG25,5+ (1.93)

Đoković se namučio sa Agutom, a Raonić je pokazao da će biti težak zalogaj u finalu. Kanađanin odlično servira i vrlo lako može da osvoji set, a to verovatno znači da će duel biti na veliki broj gemova.

UKUPNA KVOTA 18.94 – KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER TOP BET!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter