0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter screenshot

POZNATO JE KADA ĆEMO GLEDATI DERBI: Raspored je objavljen – evo kada se sastaju Zvezda i Partizan!

Objavljeno: 29.08.20 u 19:19

Svakako će biti zanimljiv duel.

Objavljen je raspored utakmica za novu vaterpolo sezonu u Srbiji. Nova liga počinje 26. septembra i trajaće do 24. aprila sledeće godine.

U Super ligi učestvovaće sledećih deset ekipa: Šabac, Crvena zvezda, Partizan, Radnički, Novi Beograd 11. april, Stari Grad, Vojvodina, Banjica, Zemun i Nais.

Duel između ‘večitih‘ gledaćemo već u prvom kolu.

FOTO: waterpoloserbia.org

Prvo kolo (26.09.2020.)

Banjica – Novi Beograd 11. april

Crvena zvezda – Partizan

Nais – Stari Grad

Zemun – Vojvodina

Šabac – Radnički

U plej-of ulazi osam ekipa i igraće po dve utakmice, a pobednik u zbirnom rezultatu plasiraće se u polufinale. Predviđeni termini četvrtfinala su 28. april i 5. maj, dok će se polufinala igrati na dve dobijene utakmice, a termini su 12. 15. i 19. maj 2021. Finalna serija se isto igra na dve pobede, a termini za finalne mečeve su 26. i 29. maj i 2. jun.

PROČITAJTE JOŠ: SAVO SE NA EMOTIVAN NAČIN OPROSTIO OD SVOG ‘DŽOKERA’: Igrača kao što je on nema mnogo, Đole je dobra duša koja svima odgovara! (VIDEO)

Podsetimo, titulu brane vaterpolisti Šapca, koji su u prošlogodišnjem finalu savladali Crvenu zvezdu. Ujedno, Šapčani su minule sezone osvojili ‘duplu krunu’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter