0
Evropske lige

NJEGOV DOLAZAK U BARSELONU OTKLONIĆE SVE SUMNJE: Poznati trener došao da se dogovori sa Mesijem!

Objavljeno: 29.08.20 u 14:23

Gde će Lionel Mesi da nastavi karijeru, nakon što je obavestio upravu Barselone da želi da odmah da ode iz kluba, još uvek nije definitivno utvrđeno, ali postaje sve jasnije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MESI NAJBLIŽI MANČESTER SITIJU! Katalonski radio tvrdi da je Pep Gvardiola uticao na odluku Mesija da zatraži transfer iz Barselone jer mu je obećao vodeću ulogu u svom Mančester Sitiju. Navodno, Mesi je zvao Pepa koji se odmara pre nekoliko dana telefonom i rekao mu da želi ponovo da osvaja titule i igra prvoklasni fudbal. Gvardiola mu je odgovorio da bi voleo da ponovo sarađuju, ali da Mančester Siti ima ograničen budžet za pojačanja od 300 miliona evra i da je to limit koji Građani ne mogu da probiju. Mesi i Gvardiola su sarađivali u Barseloni u periodu od 2008. do 2012, a mnogi smatraju da je ta ekipa Blaugrane bila najbolja, odnosno najdominantnija u istoriji fudbala. #Messi #ManCity #Barcelona #Inter

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter