0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Twitter

KOMJUNITI ŠILD: Arsenal nakon velike drame uspeo da stigne do prvog trofeja ove sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.20 u 20:09

Fudbaleri Arsenala savladali su Liverpul nakon penal serije i osvojili Komjuniti šild.

Tobdžije su nakon velike drame uspele da stignu do prvog trofeja ove sezone. Nakon regularnog dela utakmice rezultat je bio 1:1, a do trofeja stigli su nakon penal serije.

Fudbaleri Liverpula na početku utakmice kontrolisali su igru, dok je Arsenal svoju šansu strplivo čekao. Šansu je dočekao već u 12. minutu kada je Obamejang postigao sjajan pogodak nakon ‘školske’ akcije.

Do kraja prvog dela igre, Arsenal se dobro branio, a tako je bilo i u drugom poluvremenu. Minamino je uspeo da postigne izjednačujući pogodak u 73. minutu. Do kraja regularnog dela nismo videli više pogodaka, usledili su penali.

Salah je prvi pogodio, a za njim i Fabinjo, to su lepo ispratili Nelson i Najls, da bi treći jedanaesterac za Liverpul promašio Bruster.

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO NEOČEKIVANI OBRT: Napadač koji je ‘presudio’ Tirani napušta ‘Marakanu’ – evo koliko će Zvezda zaraditi!

To je Arsenal shvatio kao poklon, pa je Sedrik doneo Arsenalu prednost, Minamino pogađa za izjednačenje, zatim David Luiz pogađa i Kurtis Džons koristi šansu za 4:4, pa je sve palo na Pjer Emerika Obamejanga, koji se nije uplašio i pogodio za pobedu i prvi Arsenalov trofej u sezoni.

FOTO: Screenshot/Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter