0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Twitter

KAPITEN TSC-a VERUJE U POBEDU PROTIV ZVEZDE: Već smo ih pobedili, potrudićemo se da to učinimo i sutra!

Objavljeno: 29.08.20 u 19:47

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u nedelju, 30. avgusta, od 21.00 h u Beogradu gostuje Crvenoj zvezdi u 6. kolu Superlige, uz obećanje da će pružiti svoj trenutni maksimum i tako pokušati da ostvare dobar rezultat i protiv favorita sa Marakane.

Trener golmana Silard Farago izjavio je na današnjoj popodnevnoj konferenciji za medije da je tim odigrao kvalitetnu utakmicu u Moldaviji u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da su sada misli usmerene ka Crvenoj zvezdi.

– U Moldaviji smo u većem delu utakmice uspevali da kontrolišemo igru, i pored jednog isključenja. Zasluženo smo prošli dalje, a sada nas čeka Crvena zvezda. Suvišno je govoriti o njihovom kvalitetu, a mi svakako znamo da je pred nama težak zadatak. Ipak, mi ne nećemo odstupiti od našeg načina igre bez obzira na to koliko je protivnik jak – rekao je Farago.

On je ocenio da je prednost Zvezde u tome što je imala dva dana odmora više od TSC, ali je istakao da će ekipa iz Bačke Topole ‘bez obzira na sve dati sve od sebe i pokušati da na Marakani osvoji bodove’.

FOTO: TSC

Kapiten Saša Tomanović je kazao da će meč protiv crveno-belih u Beogradu sigurno biti izuzetno težak i da ulogu favorita svakako ima Crvena zvezda.

– Ipak, pokazali smo u prošloj sezoni da možemo da im se suprotstavimo i da ih pobedimo. Naravno biće drugačije na Marakani, ali mi ćemo i tamo da igramo svoju igru i da se potrudimo da ostvarimo dobar rezultat – rekao je Tomanović.

Tomanović je takođe izrazio zadovoljstvo što je uspeo da se upiše u strelce i u Superligi i u Ligi Evrope.

FOTO: TSC

Vezni igrač Dejan Milićević, koji se posle tromesečne pauze zbog povrede vratio na teren, kazao je da sada još jači i spremniji za izazove.

– U Moldaviji je bilo teško, znali smo šta nas očekuje i pokazali smo sjajnu partiju. Od samog starta smo ušli sjajno u utakmicu i držali smo konce u svojim rukama. Generalno smatram da su svih 90 minuta utakmice bili sjajni po nas – rekao je on i dodao da se protiv Zvezde nada standardno dobroj igri i povoljnom rezultatu.

PROČITAJTE JOŠ: SAVO SE NA EMOTIVAN NAČIN OPROSTIO OD SVOG ‘DŽOKERA’: Igrača kao što je on nema mnogo, Đole je dobra duša koja svima odgovara! (VIDEO)

-Već smo ih pobedili u Senti i pokazali da možemo da se nosimo sa njima i ne vidim ni jedan razlog da tako ne bude i sutra – istakao je Milićević.

Utakmica između Crvene zvezde i TSC-a igraće se u nedelju, 30. avgusta, od 21h na Marakani. Prenos utakmice je obezbeđen na kanalu Arena 1. Posle pet odigranih kola u Superligi Srbije, TSC je 9. na tabeli sa 8 bodova iz dve pobede i dva remija i jednog poraza. Crvena zvezda je prva na tabeli sa 15 bodova iz 5 pobeda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter