0
Evropske lige

TOP BET TIKET DANA: Veoma raznovrsna ponuda ovog petka, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 28.08.20 u 11:06

Danas nas očekuju veoma zanimljive utakmice, a mi smo sa našim partnerom Top Bet kladionicom odlučili da vam srpemimo dobitni tiket!

OSTENDE – ANDRLEHT GG&3+ (2.05)

Očekuje nas zanimljiv duel u belgijskom šampionatu, i jedni i drugi su ušli nešto slabije u novu sezonu. Andrleht je trenutno na petom, dok je Ostende na pretposlednjem mestu. Obe ekipe igraju otvoren fudbal, tako da se ‘goleada’ očekuje i večeras.

UTREHT – AJNDHOVEN 3+ (1.50)

Prvo kolo holandske druge lige. Dve veoma ofanzivne ekipe, koje ne umeju da se brane. Prošle sezone i jedna i druga ekipa imale su veliku gol razliku, a mi očekujemo da će i večeras na meču ‘pasti’ najmanje tri pogodaka.

METALAC – ČUKARIČKI X2&2-5 (1.70)

Čukarički je krenuo furiozno u novu sezonu, na prvih pet utakmica nemaju poraz. Metalac je trenutno na 12. poziciji u domaćem prvenstvu, a da uvek muče muku sa Brđanima pokazuje i podatak da u poslednja tri susreta Metalac nijednom nije uspeo da savlada Čukarički. Očekujemo da će ekipa sa Banovog brda večeras nastaviti pobednički niz i uspeti da upiše novu pobedu, uz dosta golova.

LION – DIŽON 1 (1.37)

Lion iza sebe ima vrhunsku sezonu, sjajne rezulate su postigli u Ligi šampiona. Sada se osvrću ka domaćem prvenstvu, kvalitet ova dva tima ne treba upoređivati, to je svakako na strani domaćina. Mi očekujemo da će Lion večeras bez problema uspeti da upiše nova tri boda.

UKUPNA KVOTA 7.16 – KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER TOP BET!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter