0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Tviter

OGLASIO SE PRVI PUT NAKON TUČE: Megvajer otvorio dušu – Plašio sam se za život, ne želim da se izvinim!

Objavljeno: 28.08.20 u 11:56

Najskuplji štoper na svetu Hari Megvajer rekao je u intervjuu za ‘BBC’ da ne želi da se izvinjava zbog incidenta na grčkom ostrvu Mikonos.

Podsetimo, štoper Mančester junajteda proglašen je krivim zbog nanošenja teških telesnih povreda, pokušaj podmićivanja, nasilje nad organima reda i uvrede nakon hapšenja na grčkom ostrvu Mikonosu, njemu je izrečena uslovna zatvorska kazna u trajanju od 21 meseca.

On tvrdi da je bilo užasno čuti presudu i da nije mogao da veruje šta čuje.

Ne osećam da bilo kome dugujem izvinjenje, ono služi kada si nešto pogrešno uradio. Našao sam se u situaciji koja je mogla da se desi bilo kome i bilo gde – kaže 27-godišnji Megvajer.

PROČITAJTE JOŠ: GROBARI SU ‘ZAPALILI’ TVITER: Navijači Partizana su nezadovoljni nakon večerašnjeg ‘minimalca’!

On takođe ističe da mu je žao što su se klub i navijači zbog njega osetili loše, ali dodaje da ništa nije skrivio.

Dosta su me udarali po nogama, bio sam u panici. Strah. Bojao sam se za svoj život. Moja porodica pati više od mene, a meni je savest čista jer znam šta se desilo, znam istinu. Mentalno sam dovoljno jak, nastaviću dalje, ali sada sam i dalje emotivan i ljut kada govorim o tome.

Ispred lokala u kojem je bio sa verenicom i prijateljima, nije bilo tuče, već samo mnogo vike.

– Pogledali smo napolje, bilo ih je osmorica bez ikakvih oznaka. Otvorili su vrata, prijatelja i mene izbacili iz autobusa. Nisu nam ništa rekli, mislio sam da je u pitanju kidnapovanje – priča Megvajer.

Sa prijateljem je otišao do glavne ulice, a zatim su krenuli da se vraćaju ka autobusu, kada su ih neki ljudi opkolili.

– Pali smo na kolena, držali ruke u vazduhu. Oni su samo počeli da nas udaraju, stavili su mi jednu ruku u lisice. Udarali su me u noge i govorili mi da mi je karijera završena, da neću više igrati fudbal. Tada sam pomislio da nema šanse da je to policija. Nemam pojma ko su. I pokuštao sam da pobegnem. Otuda i optužnica, to je njima opiranje hapšenju, nisam verovao da su policija – zaključuje Megvajer.

FOTO: Screenshot/Tviter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter