0
Kladionica

TOP BET TIKET DANA: Danas su na programu mečevi Lige Evrope, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 27.08.20 u 11:40

Ovog četvrtka je veoma zanimljiva i kvalitetna ponuda, a mi smo sa našim partnerom Top Bet kladionicom vama spremili tiket dana.

PARTIZAN – RFS 1&GG (2.50)

Partizan dočekuje letonskog predstavnika. Crno-beli su favoriti u ovom duelu, ali gosti su neugodni, pa smo se zato odlučili na pobedu ‘parnog valjka’, ali uz pogodak ekipe RFS-a.

ROZENBORG – BREIDABLIK I1+&3+ (1.55)

Rozenborg je veliki favorti u duelu sa ekipom sa Islanda. Norveški tim bi trebalo veoma lako i ubedljivo da savlada goste, a mi smo se opredelili za golove, najmanje jedan u prvom delu, a na kraju očekujemo bare tri pogotka na meču.

PETROKUB – TSC BAČKA TOPOLA X2&2+ (1.75)

Naš predstavnik gostuje u Moldaviji. TSC je favorit u ovom meču, ali smo se ipak opredelili za sigurniju opciju, a to je da ekipa iz Bačke Topole ne bude poražena uz najmanje dva gola na utakmici.

BODO GLIMT – ŽALGIRIS KAUNAS 1-1&3+ (1.80)

Vodeći tim u šampionatu Norveške. Bodo igra veoma atraktivno i ofanzivno, i očekujem da budu veoma ubedljivi protiv Žalgirisa, te da od starta pokažu da su mnogo jači od litvanske ekipe.

TNS – ŽILINA 2 (1.80)

Slovački predstavnik je favorit u ovom meču, a protiv velškog tima bi trebalo da opravdaju to. Žilina je u takmičarskoj formi, dok domaćin nije igrao utakmicu od marta meseca, pa bi i sa te strane prednost trebala da bude na gostujućoj strani.

UKUPNA KVOTA 21.97 – KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER TOP BET!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter