0
Evrokupovi

SUDIJA ‘OSAKATIO’ SARAJEVO, IZ KLUBA REVOLTIRANI: ‘Opljačkani smo!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.20 u 10:40

Umesto u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, Sarajevo ide u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine poražen je u Belorusiji od Dinama iz Bresta (2:1), ali eliminisan je pre svega zahvaljujući katastrofalnoj odluci Lukasa Sotirua.

Arbitar s Kipra ‘osakatio’ je Sarajevo. Pri vođstvu domaćih od 2:1, Mersudin Ahmetović je u 54. minutu postigao gol za izjednačenje, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda. Već na prvi pogled se videlo da to nije bio slučaj. Najbolji strelac gostiju bio je bar metar udaljen od eventualne ofsajd pozicije!

PROČITAJTE JOŠ: EVROPA NA NOGAMA: Otac Lionela Mesija otišao u Englesku na pregovore!

Na kraju utakmice igrači Sarajeva su okružili sudiju i žestoko protestovali. Ko ne bi… Posle ovog meča rukovodstvo Sarajeva je zabranilo treneru i njegovom pomoćniku da se obrate javnosti, pa je to učinila Sabrina Buljubašić, koja obavlja funkciju direktora kluba.

– Izgubili smo 2:1 i odlučili smo da trener i pomoćni trener ne izađu pred medije jer verujem da moramo da pošaljemo jaču poruku, pogotovo za male zemlje kakva je Bosna i Hercegovina. Ovo što se dogodilo nikada nisam videla u fudbalu, a čitav život sam u fudbalu – poručila je Sabrina Buljubašić.

Oštro je osudila detalj koji je odlučio pobednika.

– Ovo je trebalo da bude gol, a sviran je ofsajd i mi ćemo se pobrinuti da UEFA zna svaki detalj s ove utakmice. Nisam nikada videla ovako suđenje i ovakve greške. Mislim da smo definitivno opljačkani. Opljačkani za pravo da se takmičimo na pravi način.

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter