0
Fudbal

TOP BET TIKET DANA: Večeras su na repertoaru preostale utakmice kvalifikacija za LŠ, a mi smo vam spremili dobitni tiket!

Objavljeno: 26.08.20 u 11:57

Ove srede je veoma kvalitetna ponuda, a mi smo sa našim partnerom Top Bet kladionicom vama spremili tiket dana.

LEGIJA VARŠAVA – OMONIJA 1 (1.72)

Ekipa iz Varšave ima pobednički niz od tri pobede, odlično igraju ove sezone. Doveli su nekoliko pojačanja i očigledno je da imaju velike ambicije. Smatramo da je razlika u kvalitetu između ova dva tima ogromna, tako da očekujemo da će Legija večeras uspeti da dođe do nova tri boda.

SELTIK – FERENCVAROŠ 1&3+ (2.05)

Kako škotski, tako i mađarski velikan ima sjajnu gol razliku. Seltik je ne poražen u poslednje četiri utakmice, dok Ferencvaroš nije izgubio od poslednjih četiri gostujućih mečeva. Ipak, večeras ispred sebe imaju i više nego ozbiljnog protivnika, a mi smatramo da će Seltik uspeti da trijumfuje uz dosta postignutih golova.

SUDUVA – MAKABI TEL AVIV 2 (1.83)

Suduva je trenutno prva u Litvanskom prvenstvu, ekipa je ostala skoro ista u odnosu na prošlu sezonu, dok o kvalitetima izraelskog tima ne treba puno pričati. Od početka sezone vezali su 4 uzastopne pobede, a mi se nadamo da će se taj pobednički niz nastaviti i večeras.

KARABAG – ŠERIF 1X&2+ (1.65)

Domaći nisu izgubili u poslednjih 13 mečeva, a poslednje tri utakmice krunisali su pobedom. Šerif je u nešto slabijoj formi, tako da se očekuje svakako da će Karabah uspeti da se domogne trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

CELJE – MOLDE GG (1.65)

Molde je svakako kvalitetnija ekipa, dok je Celje u nešto slabijoj formi. Obe ekipe dosta primaju, ali daju golova. Mi Očekujemo da će i večeras biti ‘raspucani’.

UKUPNA KVOTA 17.57 – KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER TOP BET!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter