0
Evropske lige

FOTO: Hotsport.rs

PREMA PISANJU KATALONACA: Novi klub za Lea Mesija!

Objavljeno: 26.08.20 u 16:25

Nakon 20 godina provedenih u Barseloni, Lionel Mesi pronašao novi klub! 

Katalonski mediji, navode da Argentinac namerava da ode sa Kamp Nou stadiona i prenose da je Mesi odabrao klub u kojem želi da nastavi karijeru. To je, prema njihovim navodima, Mančester siti, na čijoj klupi sedi Pep Gvardiola. 

Oni takođe pišu, da je najbolji fudbaler sveta pre tri dana zvao svog nekadašnjeg šefa i tom prilikom izrazio želju da ode na Ostrvo. 

Mesi i Gvardiola su sarađivali u Barseloni u periodu od 2008. do 2012, a mnogi smatraju da je tadašnja katalonska ekipa možda bila i najdominantnija u istoriji fudbala! 

Što i ne čudi, jer su tada osvojili tri LaLige, dve Lige šampiona, te dva Kupa kralja.  

PROČITAJTE JOŠ: SVAKI PARTIZANOVAC JE PONOSAN: Ulica u Beogradu dobila naziv po legendarnom fudbaleru Partizana!

Naravno, da li će Argentinac posle toliko godina igranja na Pirinejima preći na Ostrvo, zavisi od toga koliko će i da li Mančester Siti platiti obeštećenje Kataloncima. 

-Danas je veoma tužan dan za navijače Barselone. Leo Mesi je saopštio da ne želi da nastavi saradnju s Barselonom. Posle 17 godina u prvom timu, najveći fudbaler svih vremena želi da napusti klub, a Bertomeu će ostati. Predsednik koji nije u stanju da zadrži Mesija ne bi trebalo da bude na čelu kluba“, napisao je na Tviteru ugledni novinar Alfredo Martines. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter