0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot

BIVŠI NAPADAČ CRVENE ZVEZDE PONOVO NA ‘KALJENJU’: Dejan Joveljić u novoj ‘epizodi’!

Objavljeno: 26.08.20 u 15:57

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić karijeru će nastaviti u Volfsbergeru, potvrdio je austrijski klub.

Joveljić je stigao u Ajntraht prošle sezonu u transferu vrednom četiri miliona evra, ali prolećni deo ove sezone je proveo na pozajmici u Andrlehtu, gde se takođe nije naigrao jer je belgijsko prvenstvo prekinuto usled pandemije korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ: BIO JE NA PRAGU ‘MARAKANE’, A ONDA SU SE ‘UMEŠALI’ ARAPI: Velika želja crveno-belih se ‘seli’ u Saudijsku Arabiju!

Ajntraht se sada na ovakav potez odlučio kako bi mladi srpski napadač imao kontinuitet u igranju, i da se za godinu dana vrati u Frankfurt kao veliko pojačanje.

Joveljić u Austriji nije jedini Srbin, dres Volfsberga već godinama nosi i bivši defanzivac Partizana Nemanja Rnić.

PROČITAJTE JOŠ: VEZISTA ‘ODLETEO’ SA ‘MARAKANE’: Korača Savinim stopama, još jedan Srbin u La ligi – evo koliko će Zvezdi da ‘kapne’ od narednog transfera!

Posle mlađih selekcija beogradske Crvene zvezde, Joveljić je 2016. godine potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa klubom. Za seniorski sastav Crvene zvezde debitovao je u decembru 2017. godine. Tokom takmičarske 2018/19. nastupao je za omladinsku ekipu svog kluba u UEFA Ligi mladih, koju je predvodio kao kapiten. Tokom iste sezone, nastupio je i na dva susreta grupne faze Lige šampiona. Za Crvenu zvezdu odigrao je ukupno 28 utakmica u svim takmičenjima i postigao 14 golova.

FOTO: Instagram/Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter